Projektledare

Om uppdraget

Rollen är Teknisk IT-projektledare hos en av våra kunder i området. Som projektledare i teamet har du ansvar för att driva förstudier och analyser med syfte att ta fram förslag utifrån verksamhetens behov. Du leder projekt och jobbar med resurs- och tidsplanering, ekonomisk uppföljning och ansvarar för rapportering och leveranser. Du kommer dessutom att agera teknisk rådgivare och tillsammans med kollegorna samordna interna och externa IT-tjänster samt vidareutveckling.

Exempel på ansvarsområden är att ansvara för att formulera projektmål och kravinsamling, att arbeta med lösningsförslag och estimera, planera, bemanna, genomföra och driva IT-projekt inom portföljen och supportera i olika leveranser av varierande storlek, ärendehantering samt representera teamet i olika projekt.

Är du vår nya kollega?

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker uppdraget har följande kompetenser:

  • Högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område eller motsvarande
  • Relevant arbetslivserfarenhet inom IT-projektledning
  • God kunskap och förståelse av tekniska leveranser
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med lösningsarkitektur, kravhantering och system/applikationsutveckling.

Alla medarbetare inom Öresund IT förväntas självklart efterleva våra värderingar. Personliga egenskaper vi ser som viktiga för rollen är god kommunikationsförmåga, att du är en lagspelare som trivs både med att jobba i team och självständigt, flexibel och resultatorienterad samt att du är leveranssäker med förmåga att tänka nytt och fokusera på

Låter det intressant?

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval och intervjuer kan ske löpande. Mejla eller ring på mail@oresunditconsulting.se

Come by

Follow us

LinkedIn-Unselected

Öresund IT is a digital product design and software engineering consultancy that is committed to help organisations uncover opportunities and realise them at pace.