OIT-Negative-Logotype
Landing–Page–Hero@2x

Hur är vi annorlunda?

Ett personligt IT-konsultbolag som erbjuder kunderna specialister inom digital transformering. Våra starkaste sidor är ledarskap, utveckling samt verifiering och validering.

Coding

Mjukvaruutveckling

Öresund IT utvecklar verksamhets- och affärskritiska system för företag inom olika branscher. Våra kompetenser sträcker sig från kravanalys, interaktions- och systemdesign till integration och användarupplevelse.

Med utgångspunkt i ditt företags utmaning arbetar vi fram förslag och lösningar som förverkligar visioner! Tack vare vår bredd kan vi bidra med kompetens i alla faser av systemutvecklingsprocessen. Vi är helt plattformsoberoende och målsättningen är att bidra till mer effektiva lösningar och bättre nytta av din investering.

Bug

Test och testledning

Öresund IT är en av de mest kompletta och kunniga leverantörerna inom Skåne just nu inom test och kvalitetssäkring just nu, och har hjälpt många företag till ökad ekonomisk lönsamhet.

Vi kan hjälpa till med allt från att utveckla teststrategier, testsystem och testmiljöer till att erbjuda ledning, kompetensutveckling och utbildning inom test. Vi erbjuder allt från resursförstärkning på plats till hela projektåtaganden. Våra konsulter är verksamma i alla faser av produktutvecklingscykeln. 

Group

Projektledning

Öresund IT har lång erfarenhet av att driva projekt inom flera olika branschområden, för såväl små och medelstora företag till stora multinationella organisationer. Vårt team innehåller ett stort antal projektledare med branschspecifik kunskap samt seniora projektledare som kan leda större projekt eller program med ett smittande engagemang.

Låt oss vara med och vidareutveckla er projektmiljö! Vi kan ta hand om hela projekt, tillsätta vissa nyckelroller eller effektivisera en hel projektverksamhet!

Lediga tjänster

Manager at work

Teknisk Rekryterare

Heltid, Malmö

Working in office

Testledare

Heltid, Malmö

Beijer-Electronics
Tetra-Pak
IKEA
Region-Skane
Borg-Warner-1
Helsingborg-Stad